You are currently viewing از این به بعد فرد مزاحم را از همه حساب های اینستاگرامی اش بلاک کنید

از این به بعد فرد مزاحم را از همه حساب های اینستاگرامی اش بلاک کنید

شاید نمی دانستید که شما اگر قصد دارید وقتی کسی را میخواهید در اینستاگرام بلاک کنید می توانید او را از بیخ و ریشه بلاک کنید چگونه ؟؟؟ با ما همراه باشید .

وقتی کسی را در اینستاگرام بلاک می کنید ، تمام دسترسی های پیجتان از دسترس طرف خارج می شود . یعنی حتی او نمی تواند پیج شما را از طریق سیرچ اینستا هم پیدا کند و یا حتی تعداد فالوررهای شما یا پست های شما را مشاهده کند. به شما پیام دهد یا …

علاوه بر این وقتی کسی را بلاک می کنید تمام لایک ها و کامنت هایی که او یا شما برای او گذاشتید همه پاک می شوند.

با بلاک کردن کسی در اینستاگرام کامل او را محو می کنید و وقتی هم از بلاک بودن بر می‌دارید این لایک ها و کامنت ها بازنخواهند گشت.

بخاطر همین اگر میخواهید همه کامنت ها و لایک های یک نفر را در اینستاگرام پاک کنید کافی است او را یکبار بلاک و آنبلاک کنید . به همین راحتی یک ترفند اینستاگرامی در بین این مقاله یاد گرفتید 😘

اما در خصوص بلاک اشخاص اینستاگرم به این اکتفا نکرده است.هنگامی که شما قصد دارید کسی را بلاک کنید یک پیغام دریافت خواهید کرد که تنها این اکانت را میخواهید بلاک کنید یا همه ی اکانت های این فرد که توسط او ایجاد شده یا ایجاد شود بلاک گردد. شما اگه این گزینه یعنی همه را انتخاب کنید ،اگر همان فرد بخواهد با اکانت فیک دیگری روی همان ایمیل و شماره تلفنی که اکانت او را بلاک کردی شما را دنبال یا جست و جو کند قادر نخواهد بود. یعنی همه اکانت های اینستاگرامی که توسط او ایجاد شده و یا ایجاد شود بلاک خواهند شد.

تصویر زیر را مشاهده کنید :

هنگام انتخاب گزینه بلاک یک گزینه دیگری به شما نشان داده می شود تحت عنوان Block …. and new accounts that they may create

با انتخاب این گزینه به صورت دسته جمعی اکانت شما از تمام اکانتهای اینستاگرامی مربوط به این شخص از دسترس او خارج می شود.

حال چه اکانت هایی را از فرد مورد نظر بلاک میکند ؟

۱-تمام اکانت هایی که با همین شماره توسط این فرد ایجاد شده است زیرا هر شماره می تواند ۵ نام کاربری در اینستاگرام بسازد.

۲-تمام اکانت‌های که روی همین ایمیل توسط فرد بلاک شده ایجاد شده است . زیرا تا ۵ نام کاربری می توان با یک ایمیل در اینستاگرام ایجاد کرد.

۳-تمام اکانت‌های متصل به این اکانت که بلاک شده نیز بلاک می شوند.

نظرتون رو در این زیر بنویسید .

به گیگل امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها